ΧΙΟΝΟΜΠΑΛΕΣ ΒΑΝΙΛΙΑΣ

Μερίδες 6

Προετοιμασία
20 Λεπτά
Παραμονή στην κατάψυξη
45 Λεπτά
Βαθμός δυσκολίας
Three Star

ΧΙΟΝΟΜΠΑΛΕΣ ΒΑΝΙΛΙΑΣ

4 μπάλες παγωτό Carte D’Or Βανίλια (200 γρ./400 ml), 2 ασπράδια αυγών..
  • ΥΛΙΚΑ

  • 12 μικρές μπάλες παγωτό Carte D’Or Βανίλια (300 γρ./600 ml)
  • 50 γρ. καρύδα τριμμένη
  • 75 γρ. τριμμένοι ξηροί καρποί
  • 50 γρ. σοκολάτα γάλακτος σε κομματάκια
  • 50 γρ. λευκή σοκολάτα σε κομματάκια
  • ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • ΣΤΡΩΣΤΕ

    αντικολλητικό χαρτί ψησίματος σε ένα ρηχό ταψί και βάλτε πάνω 8 μπαλίτσες παγωτό Carte D’Or Βανίλια. Αφήστε τις στην κατάψυξη για 45 λεπτά ή μέχρι να παγώσουν καλά.

  • ΒΑΛΤΕ

    την καρύδα, τους τριμμένους ξηρούς καρπούς και τα κομματάκια της σοκολάτας σε τέσσερα διαφορετικά πιάτα.

  • ΚΥΛΙΣΤΕ

    κάθε μπαλίτσα παγωτού στις γαρνιτούρες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο μία ή ένα συνδυασμό τους σε κάθε μπαλίτσα.

  • ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ

    αμέσως.