ΒΑΦΛΕΣ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΑ, ΜΠΑΝΑΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΛΑ

Μερίδες 4

Προετοιμασία
10 Λεπτά
Παραμονή στην κατάψυξη
0 Λεπτά
Βαθμός δυσκολίας
Three Star

ΒΑΦΛΕΣ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΑ, ΜΠΑΝΑΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΛΑ

Ένα γλυκό για ξεχωριστές στιγμές!
  • ΥΛΙΚΑ

  • 8 μερίδες σερβιρίσματος παγωτό καραμέλα, μέρος της συσκευασίας δύο γεύσεων Carte D'Or Essence Βανίλια Καραμέλα
  • 8 ατομικές βάφλες
  • 1 κ.σ. κανέλλα
  • 2 κ.σ. ζάχαρη άχνη
  • 2 μπανάνες, καθαρισμένες και κομμένες
  • 25γρ ξηροί καρποί
  • ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ

    τις βάφλες σε έναν δίσκο ψησίματος. Πασπαλίζουμε την κάθε βάφλα με την κανέλλα και την ζάχαρη άχνη. Βάζουμε τις βάφλες στο γκριλ και τις ζεσταίνουμε σε υψηλή θερμοκρασία για 4’ ή μέχρι να αρχίσει να καραμελώνει η ζάχαρη.

  • ΒΑΖΟΥΜΕ

    τις κομμένες μπανάνες ανάμεσα στις βάφλες και ζεσταίνουμε ξανά στο γκριλ για 2’.

  • ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ

    2 βάφλες σε κάθε πιάτο με μια μπάλα Carte D'Or Essence Βανίλια-Καραμέλα.

  • ΓΑΡΝΙΡΟΥΜΕ

    με τους τριμμένους ξηρούς καρπούς και σερβίρουμε αμέσως.