ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΠΑΓΩΤΟΥ

Μερίδες 4

Προετοιμασία
15 Λεπτά
Παραμονή στην κατάψυξη
1 Ώρα
Βαθμός δυσκολίας
Five Star

ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΠΑΓΩΤΟΥ

Μια ασυνήθιστη και ιδιαίτερη συνταγή!
  • ΥΛΙΚΑ

  • 8 μπάλες σερβιρίσματος Carte D’Or Βανίλια Μαδαγασκάρης 1,5lt με βανίλια
  • 100 γρ. αλεύρι
  • 2 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ
  • 150ml παγωμένο νερό
  • 1 κ.σ. λάδι
  • 500ml λάδι για τηγάνισμα
  • Ζάχαρη άχνη
  • ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • ΒΑΖΟΥΜΕ

    8 μπάλες παγωτού Carte D’Or Βανίλια Μαδαγασκάρης 1,5lt σε ένα δίσκο, στον οποίο έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί και τον τοποθετούμε στην κατάψυξη για μια ώρα.

  • ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ

    το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ, το νερό και το λάδι σε ένα μεγάλο μπολ μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα.

  • ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ

    σε ένα τηγάνι το λάδι στους 180°C. Βγάζουμε τις μπάλες παγωτού από την κατάψυξη. Βυθίζουμε τις μπάλες στο μείγμα που ετοιμάσαμε και τις βάζουμε προσεκτικά στο τηγάνι. Τηγανίζουμε 3 μπάλες κάθε φορά. Τις βγάζουμε χρησιμοποιώντας τρυπητή κουτάλα και τις τοποθετούμε πάνω σε χαρτί κουζίνας.

  • ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

    μέχρι να τηγανίσουμε όλες οι μπάλες.

  • ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ

    ένα πιάτο με ζάχαρη άχνη και τοποθετούμε τις μπάλες παγωτού. Σερβίρουμε αμέσως