ΤΑΡΤΑΚΙΑ ΜΕ ΜΗΛΟ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΕΛΑ

Μερίδες 6

Προετοιμασία
60 Λεπτά
Παραμονή στην κατάψυξη
0 Λεπτά
Βαθμός δυσκολίας
Two Star

ΤΑΡΤΑΚΙΑ ΜΕ ΜΗΛΟ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΕΛΑ

6 μπάλες παγωτό Carte D’Or Βανίλια-Καραμέλα, 250 γρ. έτοιμο φύλλο σφολιάτας...
  • ΥΛΙΚΑ

  • 6 μπάλες παγωτό Carte D’Or Βανίλια-Καραμέλα
  • 250 γρ. έτοιμο φύλλο σφολιάτας
  • 3 μήλα, κομμένα σε λεπτές οριζόντιες φέτες
  • 25 γρ. βούτυρο, λιωμένο
  • 50 γρ. καστανή ζάχαρη
  • 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
  • ζάχαρη άχνη για το σερβίρισμα
  • ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΕΤΕ

    το φούρνο στους 200°C (180°C για φούρνους με αέρα).

  • ΑΝΟΙΞΤΕ

    το φύλλο της σφολιάτας, κόψτε το στα έξι και βάλτε τα κομμάτια σε ένα ταψί.

  • ΑΡΑΔΙΑΣΤΕ

    τις φέτες των μήλων πάνω σε κάθε κομμάτι φύλλου και περάστε τα με το λιωμένο βούτυρο με ένα πινέλο. Πασπαλίστε με κανέλα και λίγη ζάχαρη.

  • ΨΗΣΤΕ

    τα ταρτάκια στο φούρνο 20-25 λεπτά, μέχρι να φουσκώσουν και να ροδίσουν. Βγάλτε τα από το φούρνο και αφήστε τα να κρυώσουν.

  • ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΤΕ

    κάθε ταρτάκι σε ένα πιάτο.

  • ΒΑΛΤΕ

    μια μπάλα παγωτό Carte D’Or Βανίλια-Καραμέλα σε κάθε ταρτάκι.

  • ΠΑΣΠΑΛΙΣΤΕ

    με ζάχαρη άχνη και σερβίρετε αμέσως.