STRACCIATELLA SUNDAE

Μερίδες 4

Προετοιμασία
15 Λεπτά
Παραμονή στην κατάψυξη
0 Λεπτά
Βαθμός δυσκολίας
Three Star

STRACCIATELLA SUNDAE

4 μπάλες παγωτό Carte D’Or Στρατσιατέλλα (200 γρ./400 ml), 100 γρ. παντεσπάνι σε λεπτές φέτες, 4 κ.σ. κονιάκ, 150 ml χυμός πορτοκάλι, 250 γρ. πουρές από κάστανα, 2 κ.σ. μέλι, ½ κ.γλ. τριμμένη κανέλα, Τριμμένοι ξηροί καρποί για διακόσμηση
  • ΥΛΙΚΑ

  • 4 μπάλες παγωτό Carte D’Or Στρατσιατέλλα (200 γρ./400 ml)
  • 100 γρ. παντεσπάνι σε λεπτές φέτες
  • 4 κ.σ. κονιάκ
  • 150 ml χυμός πορτοκάλι
  • 250 γρ. πουρές από κάστανα
  • 2 κ.σ. μέλι
  • ½ κ.γλ. τριμμένη κανέλα
  • Τριμμένοι ξηροί καρποί για διακόσμηση
  • ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • ΒΑΛΤΕ

    μια φέτα παντεσπάνι σε ένα ποτήρι παγωτού και μουσκέψτε με μια κουταλιά κονιάκ και δύο κουταλιές της σούπας χυμό πορτοκάλι.

  • ΑΠΛΩΣΤΕ

    ομοιόμορφα τον πουρέ από κάστανα πάνω από το παντεσπάνι σε κάθε ποτήρι.

  • ΒΑΛΤΕ

    μια μεγάλη μπάλα παγωτό Carte D’Or Στρατσιατέλλα σε κάθε ποτήρι.

  • ΓΑΡΝΙΡΕΤΕ

    με τριμμένους ξηρούς καρπούς για διακόσμηση.

  • ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ

    αμέσως.