Μερίδες 4-6

Προετοιμασία
10 Λεπτά
Παραμονή στην κατάψυξη
0 Λεπτά
Βαθμός δυσκολίας
Two Star

ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΜΠΟΛΑΚΙΑ ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ CARTE D'OR

Τόσο νόστιμο που θα φάτε και… το μπολάκι!
  • ΥΛΙΚΑ

  • 300 γρ. κουβερτούρα
  • 1 συσκευασία Carte d’ Or Parfait Σοκολάτα-Βανίλια
  • αντικολλητικό σπρέι λαδιού
  • Carte D’or σιρόπι βύσσινο
  • καβουρδισμένο αμύγδαλο
  • κερασάκια
  • μερικά μικρά μπαλονάκια
  • αντικολλητικό χαρτί
  • ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • ΦΟΥΣΚΩΝΟΥΜΕ

    τα μπαλονάκια.

  • ΛΙΩΝΟΥΜΕ

    την κουβερτούρα σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων.

  • ΦΕΡΝΟΥΜΕ

    τη λιωμένη κουβερτούρα σε χλιαρή θερμοκρασία ώστε να πιάσει επάνω στα μπαλονάκια.

  • ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ

    αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψάκι.

  • ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ

    λίγη ποσότητα από την λιωμένη κουβερτούρα και δημιουργούμε πάνω στο ταψί μικρές σοκολατένιες βάσεις για τα μπαλονάκια.

  • ΨΕΚΑΖΟΥΜΕ

    τα μπαλονάκια με αντικολλητικό σπρέι λαδιού.

  • ΒΟΥΤΑΜΕ

    στη συνέχεια στη λιωμένη κουβερτούρα τα μπαλονάκια μέχρι τη μέση και τα τοποθετούμε το καθένα πάνω σε μία από τις σοκολατένιες βάσεις.

  • ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ

    το ταψάκι στο ψυγείο μέχρι να στεγνώσει και να σταθεροποιηθεί η κουβερτούρα.

  • ΒΓΑΖΟΥΜΕ

    από το ψυγείο το ταψάκι, σκάμε προσεκτικά τα μπαλονάκια και τα απομακρύνουμε. Έχουμε τώρα δημιουργήσει σοκολατένια μπολάκια.

  • ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ

    τα μπολάκι με μπάλες παγωτό Carte d’Or Parfait Σοκολάτα-Βανίλια και γαρνίρουμε με Carte d’Or σιρόπι βύσσινο, καβουρδισμένο αμύγδαλο και κερασάκια.