ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΑΥΓΑ ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ

Μερίδες 6

Προετοιμασία
10 Λεπτά
Παραμονή στην κατάψυξη
0 Λεπτά
Βαθμός δυσκολίας
Two Star

ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΑΥΓΑ ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ

6 κουταλιές παγωτό Carte D’Or Βανίλια (100 γρ./200 ml), 6 μικρά κούφια σοκολατένια πασχαλινά αυγά (30 γρ. - 40 γρ. το καθένα)...
  • ΥΛΙΚΑ

  • 6 κουταλιές παγωτό Carte D’Or Βανίλια (100 γρ./200 ml)
  • 6 μικρά κούφια σοκολατένια πασχαλινά αυγά (30 γρ. - 40 γρ. το καθένα)
  • 6 κουταλάκια του γλυκού σιρόπι λεμόνι ή καραμέλα
  • ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • ΚΟΨΤΕ

    το πάνω μισό των πασχαλινών αυγών με ένα κοφτερό μαχαίρι.

  • ΒΑΛΤΕ

    μια μπαλίτσα παγωτό Carte D’Or Βανίλια μέσα σε κάθε αυγό.

  • ΡΙΞΤΕ

    το σιρόπι λεμόνι ή καραμέλα στο κέντρο του παγωτού ώστε να μοιάζει με κρόκο.

  • ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ

    αμέσως.