ΠΑΝΕΤΟΝΕ ΜΕ ΒΑΝΙΛΙΑ

Μερίδες 6

Προετοιμασία
10 Λεπτά
Παραμονή στην κατάψυξη
0 Λεπτά
Βαθμός δυσκολίας
Four Star

ΠΑΝΕΤΟΝΕ ΜΕ ΒΑΝΙΛΙΑ

Ένας εναλλακτικός τρόπος για να σερβίρετε ένα Πανετόνε!
  • ΥΛΙΚΑ

  • 8 μπάλες σερβιρίσματος Carte D’Or Βανίλια Μαδαγασκάρης 1,5lt
  • 1 μεγάλο πανετόνε (14εκ, 534γρ)
  • 1 κ.σ. ζάχαρη άχνη
  • 1 κ.γ. κανέλλα
  • 1 κ.σ. ζάχαρη άχνη
  • Λίγα φραγκοστάφυλα (για το γαρνίρισμα)
  • ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ

    ένα άνοιγμα διαμέτρου περίπου 10 εκ στο κάτω μέρος του πανετόνε και αφαιρούμε το εσωτερικό του προσέχοντας μην χαλάσουμε το εξωτερικό του. Αφήνουμε στην άκρη την ποσότητα που αφαιρέσαμε.

  • ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ

    το Carte D’Or Βανίλια Μαδαγασκάρης 1,5lt στο άνοιγμα, πιέζοντάς το στο εσωτερικό του πανετόνε.

  • ΘΡΥΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕ

    την ποσότητα πανετόνε που αφαιρέσαμε και κλείνουμε πάλι το πανετόνε. Αναποδογυρίζουμε σε μια πιατέλα σερβιρίσματος.

  • ΑΝΑΜΕΙΓΝΥΟΥΜΕ

    την άχνη ζάχαρη με την κανέλλα και πασπαλίζουμε την επιφάνεια του πανετόνε.

  • ΡΟΛΑΡΟΥΜΕ

    τα φραγκοστάφυλα στη ζάχαρη άχνη.

  • ΓΑΡΝΙΡΟΥΜΕ

    με τα φραγκοστάφυλα κόβουμε το πανετόνε σε φέτες και σερβίρουμε.