ΠΑΓΩΤΟ ΠΑΡΦΕ ΜΕ ΜΠΡΑΝΤΙ, ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΚΑ

Μερίδες 4

Προετοιμασία
10 Λεπτά
Παραμονή στην κατάψυξη
8 Ώρες
Βαθμός δυσκολίας
Three Star

ΠΑΓΩΤΟ ΠΑΡΦΕ ΜΕ ΜΠΡΑΝΤΙ, ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΚΑ

Μπορεί να σερβιριστεί και με Carte D’ Or Essence Κρέμα-Gianduia.
  • ΥΛΙΚΑ

  • 8 μπάλες σερβιρίσματος Carte D’Or Παρφέ
  • 50γρ. αποξηραμένα σύκα (ψιλοκομμένα)
  • 25ml μπράντι
  • 25γρ. ψημένα αμύγδαλα
  • 100ml χτυπημένη κρέμα γάλακτος
  • 1 κ.σ. ψημένα αμύγδαλα
  • ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ

    τα ψιλοκομμένα σύκα και το μπράντι σε μια μικρή κατσαρόλα. Τα αφήνουμε να βράσουν , τα κατεβάζουμε από τη φωτιά και τα αφήνουμε να κρυώσουν.

  • ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ

    το μείγμα από τα σύκα και το μπράντι με το Carte D’Or Παρφέ.

  • ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ

    τα αμύγδαλα και την χτυπημένη κρέμα γάλακτος.

  • ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ

    το μείγμα σε μια μικρή φόρμα και βάζουμε στην κατάψυξη για περίπου 8 ώρες.

  • ΒΓΑΖΟΥΜΕ

    τη φόρμα από την κατάψυξη, ξεφορμάρουμε και γαρνίρουμε με ψημένα αμύγδαλα.

  • ΚΟΒΟΥΜΕ

    σε φέτες και σερβίρουμε.