ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΛΕΥΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΤΖΙΝΤΖΕΡ

Μερίδες 6

Προετοιμασία
45 Λεπτά
Παραμονή στην κατάψυξη
60 Λεπτά
Βαθμός δυσκολίας
Four Star

ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΛΕΥΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΤΖΙΝΤΖΕΡ

6 μπάλες παγωτό Carte D’Or Στρατσιατέλλα (200 γρ./400 ml), 300 γρ. λευκή σοκολάτα σε κομματάκια...
  • ΥΛΙΚΑ

  • 6 μπάλες παγωτό Carte D’Or Στρατσιατέλλα (200 γρ./400 ml)
  • 300 γρ. λευκή σοκολάτα σε κομματάκια
  • 12 μπισκότα τζίντζερ
  • Τρούφα για τη διακόσμηση (προαιρετικά)
  • ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • ΛΙΩΣΤΕ

    τη λευκή σοκολάτα σε μια μεταλλική λεκανίτσα στερεωμένη καλά πάνω από μια κατσαρόλα με νερό που βράζει. Ανακατέψτε μέχρι να λιώσει τελείως. Βάλτε τη σε μια μικρότερη και βαθύτερη γαβάθα και αφήστε τη να κρυώσει 5 λεπτά ή μέχρι να μην είναι ζεστή όταν την αγγίζετε.

  • ΒΟΥΤΗΞΤΕ

    τη μια άκρη κάθε μπισκότου στη λιωμένη λευκή σοκολάτα, αφήνοντας ό,τι περισσεύει να στάξει μέσα στη γαβάθα. Βάλτε τα μπισκότα σε ένα ταψί και διακοσμήστε με την τρούφα, αν τη χρησιμοποιείτε. Αφήστε τα τουλάχιστον 15 λεπτά ή μέχρι να στερεοποιηθεί τελείως η σοκολάτα.

  • ΒΑΛΤΕ

    στα μισά μπισκότα από μια μπάλα παγωτό Carte D’Or Στρατσιατέλλα και σκεπάστε με τα υπόλοιπα μπισκότα ώστε να γίνουν σαν σάντουιτς. Αφήστε τα στην κατάψυξη για 15 λεπτά πάνω σε ένα δίσκο στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος.

  • ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ

    αμέσως.