ΜΠΑΛΙΤΣΕΣ ΒΑΝΙΛΙΑΣ ΜΕ ΣΙΡΟΠΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Μερίδες 4

Προετοιμασία
15 Λεπτά
Παραμονή στην κατάψυξη
1 Ώρα
Βαθμός δυσκολίας
Two Star

ΜΠΑΛΙΤΣΕΣ ΒΑΝΙΛΙΑΣ ΜΕ ΣΙΡΟΠΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Για αυτό το γλυκό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε γεύση Carte D’ Or της αρεσκείας σας!
  • ΥΛΙΚΑ

  • 8 μπάλες σερβιρίσματος βανίλια Carte D’Or La Gelateria 1,8lt ή απο το Carte D'Or Essence Βανίλια Καραμέλα 900ml
  • 100 γρ μαύρη σοκολάτα
  • 40γρ ξύσμα μαύρης σοκολάτας
  • 50ml ρούμι
  • 15γρ ψιλοκομμένα φουντούκια
  • ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • ΒΑΖΟΥΜΕ

    το Carte D’Or La Gelateria 1,8lt με βανίλια σε ένα μπολ και το πιέζουμε με το πίσω μέρος ενός κουταλιού.

  • ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ

    το ξύσμα μαύρης σοκολάτας και ανακατεύουμε

  • ΣΚΟΥΠΑΡΟΥΜΕ

    μεγάλες κουταλιές Carte D’Or βανίλια, τις τοποθετούμε σε αντικολλητικό χαρτί, τις καλύπτουμε με μεμβράνη και πιέζουμε με ένα κουτάλι ώστε να δημιουργηθεί μια μπάλα.

  • ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ

    το παγωτό στην κατάψυξη για 1 ώρα.

  • ΛΙΩΝΟΥΜΕ

    τη μαύρη σοκολάτα σε μπεν μαρί.

  • ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ

    το ρούμι – η σοκολάτα θα σφίξει

  • ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ

    σε κάθε πιάτο 2 με 3 μπάλες και γαρνίρουμε με το σιρόπι σοκολάτας και τα φουντούκια.