ΜΠΑΛΙΤΣΕΣ ΠΑΓΩΤΟΥ ΜΕ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΜΑΥΡΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Μερίδες 4

Προετοιμασία
10 Λεπτά
Παραμονή στην κατάψυξη
20 Λεπτά
Βαθμός δυσκολίας
Four Star

ΜΠΑΛΙΤΣΕΣ ΠΑΓΩΤΟΥ ΜΕ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΜΑΥΡΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Ένα εκλεπτυσμένο και λαχταριστό γλυκό που θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας!
  • ΥΛΙΚΑ

  • 4 μπάλες σερβιρίσματος Carte D’Or Stracciatella
  • 150ml κρέμα γάλακτος
  • 100γρ. μαύρη σοκολάτα
  • 20γρ. ζάχαρη
  • 10γρ. ξύσμα σοκολάτας
  • 4 μπισκότα βουτύρου
  • ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ

    την κρέμα γάλακτος, τη ζάχαρη και τη μαύρη σοκολάτα σε μια μικρή κατσαρόλα. Βράζουμε το μείγμα για 1 λεπτό ανακατεύοντας συνεχώς. Το κατεβάζουμε από τη φωτιά και το αφήνουμε να κρυώσει λίγο.

  • ΣΚΟΥΠΑΡΟΥΜΕ

    1 μπάλα Carte D’Or Stracciatella σε κάθε φορμάκι. Πιέζουμε το παγωτό ώστε να έχει λεία επιφάνεια και να φτάνει μέχρι το χείλος της φόρμας.

  • ΡΙΧΝΟΥΜΕ

    το μείγμα της σοκολάτας πάνω στο παγωτό ώστε να καλύπτει όλη την επιφάνεια.

  • ΒΑΖΟΥΜΕ

    τα φορμάκια στην κατάψυξη για 20 λεπτά.

  • ΓΑΡΝΙΡΟΥΜΕ

    με ξύσμα σοκολάτας και σερβίρουμε με μπισκότα βανίλιας