ΜΥΡΩΔΑΤΗ ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

Μερίδες 4

Προετοιμασία
30 Λεπτά
Παραμονή στην κατάψυξη
0 Λεπτά
Βαθμός δυσκολίας
One Star

ΜΥΡΩΔΑΤΗ ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

4 μπάλες παγωτό Carte D’Or Σκούρα Σοκολάτα, μέρος από το τετράγευστο La Gelateria (300 γρ./600 ml), ½ κουταλάκι του γλυκού τριμμένη κανέλα....
  • ΥΛΙΚΑ

  • 4 μπάλες παγωτό Carte D’Or Σκούρα Σοκολάτα, μέρος από το τετράγευστο La Gelateria (300 γρ./600 ml)
  • ½ κουταλάκι του γλυκού τριμμένη κανέλα
  • ½ κουταλάκι του γλυκού τριμμένο τζίντζερ
  • Ξύσμα ενός πορτοκαλιού, συν λίγο ακόμα για διακόσμηση
  • Κακάο σε σκόνη για γαρνίρισμα
  • ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • ΑΦΗΣΤΕ

    4 μπάλες παγωτό Carte D’Or Σκούρα Σοκολάτα εκτός κατάψυξης 5 λεπτά να μαλακώσουν.

  • ΑΝΑΜΙΞΤΕ

    το μαλακό παγωτό με τα μπαχαρικά και το ξύσμα του πορτοκαλιού σε μια γαβάθα.

  • ΜΟΙΡΑΣΤΕ

    το μίγμα σε τέσσερα ποτήρια παγωτού και γαρνίρετε με ξύσμα πορτοκαλιού και λίγο κακάο σε σκόνη.

  • ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ

    αμέσως.