ΜΙΛΦΕΙΓ ΜΕ ΒΑΤΟΜΟΥΡΑ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

Μερίδες 6

Προετοιμασία
120 Λεπτά
Παραμονή στην κατάψυξη
120 Λεπτά
Βαθμός δυσκολίας
Five Star

ΜΙΛΦΕΙΓ ΜΕ ΒΑΤΟΜΟΥΡΑ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

8 κουταλιές παγωτό Carte D’Or Chocolate Brownie 900ml, 300 γρ. μαύρη σοκολάτα, 200 γρ. βατόμουρα, κακάο σε σκόνη για πασπάλισμα
  • ΥΛΙΚΑ

  • 8 κουταλιές παγωτό Carte D’Or Chocolate Brownie 900ml
  • 300 γρ. μαύρη σοκολάτα
  • 200 γρ. βατόμουρα
  • κακάο σε σκόνη για πασπάλισμα
  • ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • ΚΟΨΤΕ

    κομματάκια τη σοκολάτα και βάλτε τη σε ένα πυρίμαχο μπόλ. Σε μια κατσαρόλα με μεγαλύτερη διάμετρο, βάλτε λίγο νερό να βράσει και στερεώστε από πάνω από το μπόλ με τη σοκολάτα ,ώστε ο πάτος της να μην έρχεται σε επαφή με το νερό. Αφήστε τη σοκολάτα να ζεσταθεί, ανακατεύοντας συχνά, και βγάλτε την από τη φωτιά όταν κοντεύει να λιώσει τελείως (τυχόν κομματάκια που έχουν απομείνει θα λιώσουν με την υπόλοιπη θερμότητα της λεκανίτσας).

  • ΒΑΛΤΕ

    δυο-δυο κουταλιές σοκολάτα πάνω σε ένα κομμάτι αντικολλητικό χαρτί ψησίματος, σχηματίζοντας 12 κύκλους με διάμετρο 7 εκατοστά. Προσπαθήστε να μη είναι πολύ λεπτοί, γιατί θα σπάνε όταν θα φτιάχνετε τη μιλφέιγ. Αφήστε να κρυώσουν τουλάχιστον 2 ώρες.

  • ΒΑΛΤΕ

    από ένα σοκολατένιο δίσκο σε 4 πιάτα.

  • ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ

    μια μικρή μπάλα παγωτό Carte D’Or Chocolate Brownie στο κέντρο του σοκολατένιου δίσκου και τοποθετήστε γύρω-γύρω μερικά βατόμουρα. Βάλτε από πάνω άλλον ένα σοκολατένιο δίσκο, μια μπάλα παγωτό και βατόμουρα, ώστε να έχετε 2 στρώσεις φρούτα και παγωτό. Σκεπάστε με έναν τελευταίο σοκολατένιο δίσκο.

  • ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΤΕ

    για να φτιάξετε και τις υπόλοιπες μιλφέιγ.

  • ΠΑΣΠΑΛΙΣΤΕ

    με κακάο και σερβίρετε αμέσως.