ΚΡΥΟ CHARLOTTE ΑΠΟ ΦΡΑΟΥΛΕΣ

Μερίδες 4

Προετοιμασία
15 Λεπτά
Παραμονή στην κατάψυξη
20 Λεπτά
Βαθμός δυσκολίας
Three Star

ΚΡΥΟ CHARLOTTE ΑΠΟ ΦΡΑΟΥΛΕΣ

Μια εύκολη και εντυπωσιακή συνταγή που θα εντυπωσιάσει όσους τη δοκιμάσουν!
  • ΥΛΙΚΑ

  • 4 μπάλες σερβιρίσματος παγωτό καραμέλα από την συσκευασία δύο γεύσεων Carte D'Or Essence Βανίλια-Καραμέλα
  • 16 μπισκότα σαβαγιάρ
  • 8 κ.σ. λικέρ Irish Cream
  • 12 φράουλες
  • 4 κ.σ. σιρόπι φράουλα
  • ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • ΣΠΑΜΕ

    τα σαβαγιάρ στη μέση.

  • ΡΙΧΝΟΥΜΕ

    το λικέρ σε ένα μικρό μπολ. Μουσκεύουμε τα σαβαγιάρ στο λικέρ μέχρι να απορροφηθεί όλο.

  • ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ

    αντικολλητικό χαρτί σε 4 μικρά μπολ και βάζουμε τα σαβαγιάρ στα τοιχώματα με τη στρογγυλή πλευρά προς τα πάνω.

  • ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ

    τα μπολ με Carte D'Or Essence Βανίλια-Καραμέλα.

  • ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ

    στην κατάψυξη για 20 λεπτά.

  • ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΖΟΥΜΕ

    τα μπολ σε πιάτα σερβιρίσματος.

  • ΓΑΡΝΙΡΟΥΜΕ

    με 3 φράουλες, ραντίζουμε με το σιρόπι φράουλας και σερβίρουμε.