Μερίδες 10-12

Προετοιμασία
3 hours
Παραμονή στην κατάψυξη
0 Λεπτά
Βαθμός δυσκολίας
Three Star

ΚΑΡΠΟΥΖΟΠΑΓΩΤΟ CARTE D' OR

Κάντε την έκπληξη στα καλοκαιρινά τραπέζια με ένα μοναδικό επιδόρπιο! Παγωτό –καρπούζι με το τετράγευστο Βανίλια-Σοκολάτα-Φράouλα-Φιστίκι 1,8lt !
  • ΥΛΙΚΑ

  • 225 γρ. μπισκότο τριμμένο
  • 50 γρ. δάκρυα σοκολάτας
  • 2 συσκευασίες παγωτό Carte D ’Or Βανίλια, Σοκολάτα, Φράουλα & Φιστίκι 1800ml
  • προαιρετικά: φυτικά χρώματα ζαχαροπλαστικής για πιο έντονο χρώμα
  • ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ

    το inox μπολ με τη μεμβράνη.

  • ΡΙΧΝΟΥΜΕ

    μέσα το παγωτό φιστίκι και το δουλεύουμε ώστε να δημιουργήσουμε ένα στρώμα που να «αγκαλιάζει» το μπολ. Εάν θέλουμε, μπορούμε να προσθέσουμε μερικές σταγόνες φυτικό πράσινο χρώμα.

  • ΒΑΖΟΥΜΕ

    το μπολ στην κατάψυξη να παγώσει καλά.

  • ΒΓΑΖΟΥΜΕ

    το μπολ από την κατάψυξη μόλις παγώσει. Πάνω από το παγωτό φιστίκι, αλείφουμε το παγωτό βανίλια, δημιουργώντας μία δεύτερη στρώση. Τοποθετούμε και πάλι το μπολ στην κατάψυξη.

  • ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ

    το παγωτό φράουλα με τα δάκρυα σοκολάτας σε ένα δεύτερο μπολ. Στη συνέχεια, το ρίχνουμε στο πρώτο μπολ και το αλείφουμε πάνω από τη βανίλια.

  • ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ

    το παγωτό σοκολάτα με το μπισκότο σε ένα τρίτο μπολ. Στη συνέχεια, το ρίχνουμε και αυτό στο πρώτο μπολ, πάνω από τη στρώση της φράουλας.

  • ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ

    το μπολ στην κατάψυξη, για τουλάχιστον 2 ώρες.

  • ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ

    ανάποδα το μπολ σε ένα πιάτο. Μουσκεύουμε ένα πανί με χλιαρό νερό και αγγίζουμε τα πλαϊνά τοιχώματα το μπολ, ώστε να ξεκολλήσει το καρπουζοπαγωτό.

  • ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΜΕ

    τη μεμβράνη. Κόβουμε φέτες και σερβίρουμε.