CHEESECAKE ΜΕ ΜΑΡΕΝΓΚΑ ΚΑΙ ΦΡΑΟΥΛΕΣ

Μερίδες 6

Προετοιμασία
25 Λεπτά
Παραμονή στην κατάψυξη
40 Λεπτά
Βαθμός δυσκολίας
Three Star

CHEESECAKE ΜΕ ΜΑΡΕΝΓΚΑ ΚΑΙ ΦΡΑΟΥΛΕΣ

Ένα πολύ εύκολο Cheesecake με Carte D’ Or Βανίλια Μαδαγασκάρης 1,5lt!
  • ΥΛΙΚΑ

  • 8 μπάλες σερβιρίσματος Carte D’ Or Βανίλια Μαδαγασκάρης 1,5lt
  • 150γρ. μπισκότα
  • 60γρ. Flora Soft με βούτυρο
  • 200γρ. φράουλες
  • 8 μικρές μαρένγκες
  • 200γρ. τυρί Ricotta
  • 25γρ. ζάχαρη άχνη
  • 1 κ.γλ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 90ml μαρμελάδα φράουλα
  • ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • ΘΡΥΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕ

    τα μπισκότα.

  • ΛΙΩΝΟΥΜΕ

    το Flora Soft με βούτυρο σε ένα μπολάκι στο φούρνο μικροκυμάτων. Προσθέτουμε τα μπισκότα. Τοποθετούμε το μείγμα σε ένα ταψάκι διαμέτρου 20εκ. και το αφήνουμε να κρυώσει.

  • ΣΠΑΜΕ

    τις μαρέγκες.

  • ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ

    σε ένα μπολ το Carte D’ Or Βανίλια Μαδαγασκάρης 1,5lt, το τυρί ricotta, το εκχύλισμα βανίλιας, τις μαρέγκες και τις φράουλες και ανακατεύουμε. Απλώνουμε το μείγμα στο ταψάκι με τη βάση μπισκότου.

  • ΒΑΖΟΥΜΕ

    το ταψάκι στην κατάψυξη για 40’.

  • ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ

    το cheesecake από το ταψάκι, το κόβουμε σε μερίδες και σερβίρουμε σε πιάτα.

  • ΓΑΡΝΙΡΟΥΜΕ

    με τη μαρμελάδα φράουλα και διακοσμούμε το πιάτο με φράουλες.