Μερίδες 4

Προετοιμασία
10 Λεπτά
Παραμονή στην κατάψυξη
0 Λεπτά
Βαθμός δυσκολίας
Three Star

BELLE HELENE ΜΕ CARTE D’OR

Ένα γλυκό ιδανικό για όλες τις εποχές! Για περισσότερο σοκολατένια γεύση μπορεί να σερβιριστεί και με Carte D’ Or Stracciatella – Σοκολάτα Gianduia.
  • ΥΛΙΚΑ

  • 4 μπάλες σερβιρίσματος βανίλια Carte D’Or La Gelateria 1,8lt ή από το Carte D'Or Essence Βανίλια-Καραμέλα 900ml
  • 4 αχλάδια (καθαρισμένα και κομμένα στα 4)
  • 150ml κρέμα γάλακτος
  • 200γρ μαύρη σοκολάτα
  • 25γρ ζάχαρη άχνη
  • 25γρ ψιλοκομμένα φουντούκια
  • ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • ΡΙΧΝΟΥΜΕ

    την κρέμα γάλακτος, τη σοκολάτα και τη ζάχαρη σε ένα μικρό σκεύος. Ζεσταίνουμε μέχρι να λιώσει η σοκολάτα ανακατεύοντας συνέχεια.

  • ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ

    το μείγμα από τη φωτιά μόλις λιώσει η σοκολάτα.

  • ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ

    τα αχλάδια σε 4 μπολ.

  • ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ

    1 μπάλα Carte D’Or βανίλια πάνω στα αχλάδια και ραντίζουμε με τη ζεστή σοκολάτα.

  • ΓΑΡΝΙΡΟΥΜΕ

    με τα φουντούκια και σερβίρουμε αμέσως.